vihdin katto

Lumenpudotus JA MUUT KATTOLUMITYÖT UuDELLAMAALLA

 

Tarjoamme ammattitaitoiset lumenpoistot sekä jään- ja lumenpudotukset 20 vuoden kokemuksella Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla ja Vihdissä. Tarvittaessa hoidamme myös lumen poiskuljetuksen.

Ota yhteyttä › 

Valitse kattolumitöihin kattojen kokenut ammattilainen 

Jos lumet pudotetaan huolimattomasti, katto voi vaurioitua ja alkaa vuotaa. Lisäksi väärään paikkaan tai aikaan pudotettu lumi tai jää voi aiheuttaa turvallisuusriskin. Me tiedämme 20 vuoden kokemuksella, miten katolla työskennellään turvallisesti.


HUOLEHDIMME TURVALLISUUDESTA

Meillä on vaadittavat vakuutukset ja luvat kattolumitöihin. Lisäksi varmistamme työturvallisuuden käyttämällä asianmukaisia turvavälineitä ja työskentelymenetelmiä.


HUOLEHDIMME KATTOSI KUNNOSTA

Oli katon materiaali, muoto tai koko mikä tahansa, kanssamme sinun ei tarvitse murehtia kattovuotoja aiheuttavista vaurioista.

 

TYÖSKENTELEMME TEHOKKAASTI

Huolellisuus ei tarkoita, että viipyisimme katollasi kauemmin kuin on tarve. Ammattitaitoiset ja kokeneet tekijämme hoitavat lumenpudotukset turvallisesti, silti nopeasti ja tehokkaasti

Milloin lumet kannattaa pudottaa? 

Lumien pudotus katolta on tarpeen, jos putoava lumi aiheuttaa vaaraa rakennuksen käyttäjille tai rakennuksen lumikuorman kestävyys on heikko. (Jos oman kattosi lumikuorman kestävyys muuten mietityttää, voimme tulla tarkastamaan sen.) Lumikuorman paino voi kasvaa kriittiseksi esimerkiksi, jos lumentulo on erityisen runsasta tai lämpötilat vaihtelevat paljon vuorokauden aikana esimerkiksi keväällä. Lumikuorman seuraaminen on kiinteistönomistajan vastuulla – ennakoimalla varmistat rakennuksen ja sen asukkaiden tai käyttäjien turvallisuuden.

 

lumenpudotuksesta kotitalousvähennystä omakotiasujalle

Lumenpudotustöistä saa kotitalousvähennystä, jos työn teettäjänä on yksityinen omakotitaloasuja. Lumenpudotus on lähes kokonaan työtä, näin se on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoista.


Ota yhteyttä ›

2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio