vihdin katto

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

 

Hyödynnä ilmainen vihreä sähkö ja myy ylimääräinen sähköyhtiölle. Investoimalla aurinkopaneeleihin voit kattaa kattoremontin kustannukset pitkällä aikavälillä.

 

Asennamme laadukkaat aurinkosähköratkaisut erikokoisiin tarpeisiin asuinrakennuksista liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin. Arvioimme katon soveltuvuuden aurinkosähkön tuotantoon ja mitoitamme aurinkopaneelit tarpeesi mukaan. Kattoasiantuntijana meillä on osaaminen varmistaa, että aurinkopaneelit asennetaan säilyttäen katon vesitiiviys ja kantavuus paneelien painon alla. Näin katon antama suoja säilyy vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Kun teetät kattosi meillä, valitsethan meidät myös aurinkovoimalasi toteuttajaksi – vain näin säilytät kattosi asennustakuun!

Myynti

Harri Viemerö

harri.viemero@vihdinkatto.fi

050 577 1493

Valjasta auringon
puhdas energia
käyttöösi!

Uusiutuva aurinkosähkö on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka vähentää hiilidioksidipäästöjä ja auttaa suojelemaan ympäristöä. Aurinkosähkö on myös taloudellisesti kannattava ratkaisu, sillä se voi säästää energiakustannuksissa pitkällä aikavälillä. Niillä voit lisätä myös kiinteistösi arvoa.

 

 

6 kW aurinkoivoimala asennettuna 6890 €

Myös isommat ja pienemmät järjestelmät - Kysy tarjous

 

Rahoituksella joustoa maksamiseen

Tarjoamme asiakkaillemme OP:n luotettavan ja turvallisen rahoituksen.

Hae rahoitusta ›

 

3 syytä valita vihdin katto

1. Paneeleilla 25 vuoden takuu

 

Käyttämiemme aurinkopaneelien takuu on 12/25 vuotta. Vielä 25 vuoden jälkeenkin paneelit tuottavat sähköä noin 85 % maksimitehostaan.

2. Laadukkaat merkit

 

Käytämme asennuksissa erittäin laadukkaita JL Solar -aurinkovoimaloita. Ne tuottavat tehokkaasti vähäisemmissäkin säteilyolosuhteissa ja tuovat pitkäaikaista varmuutta ja turvallisuutta aurinkosähkön tuotantoon.

3. Asennustakuu

 

Aurinkopaneelien asentamisessa katolle on huolehdittava, että katto säilyy vesitiiviinä ja kestää paneelien painon myös tuulisissa olosuhteissa. Kun otat aurinkopaneelit meiltä, saat asennustyölle 5 vuoden takuun.

Aurinkovoimalat ovat sähköverkkoon kytkettäviä 16, 20 tai 26 paneelin valmispaketteja.

Paketit sisältävät modernin invertterin, tehokkaat aurinkopaneelit sekä kytkentätarvikkeet ja kiinnikkeet eri kattotyypeille.

 

Laadukkaat aurinkopaneelit

Tehokkaat ja tyylikkäät aurinkopaneelit tarjoavat erinomaista tehokkuutta ja pitkän aikavälin luotettavuutta. Ne tuottavat sähköä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella hyötysuhteella jo pienemmällä auringon säteilyteholla.

 

Luotettavat invertterit

Käytämme uusinta sukupolvea edustavia inverttereitä, joilla saadaan kaikki irti moderneista suuritehoisista aurinkopaneeleista. Pölyltä ja roiskevedeltä suojatut invertterit tarjoavat suojan myös sähköiskua vastaan. Invertterillä on erittäin korkea, jopa 98,4 %:n hyötysuhde. Invertterillä on 10 vuoden tuotetakuu.

 

Kestävät tarvikkeet

Aurinkopaneelien kattokiinnikkeet ja asennuskiskot kuuluvat pakettiin. Kiinnikejalat sopivat kaikille kaltevuuksille tasakatoista jyrkkiin harjakattoihin.

 

 

6 kW Aurinkoivoimala asennettuna 6980 €

Myös isommat ja pienemmät järjestelmät - Pyydä tarjous

OP-rahoituksella joustoa investointiin (kysy lisää)

 

2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio