vihdin katto

Tuotteet ja Palvelut

 

Olemme monipuolinen peltisepänliike, jolta saat tarvitsemasi kattotuotteet, peltisepäntyöt sekä niihin liittyvät asennus- ja huoltopalvelut kaikenlaisiin ja -kokoisiin kohteisiin. Tarjoamme laadukkaat sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, rakennuspeltilistat, piipun pellitykset, ikkunapellit, erikoispeltityöt, kanttauspalvelun, kattolumityöt, katon huoltotyöt, otsalautojen vaihtotyöt sekä erilaiset korjausrakennustyöt.

 

Laadukkailla tuotteillamme ja palveluillamme varmistamme, että katolla ja sen ympäristössä on turvallinen liikkua ja kattosi ja kattotuotteesi kestävät pidempään.

Tuotteet ja palvelut

Sadevesijärjestelmät

Tarjoamme kattavat sadevesijärjestelmät asiakkaidemme tarpeisiin. Laadukkaat ja kestävät sadevesijärjestelmämme valmistetaan Suomessa, kotimaisista materiaaleista. Kauttamme saat myös saumattomat sadevesikourut paikan päällä tehtynä.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteillamme varmistat turvallisen liikkumisen katolla. Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto- ja puhdistustöitä.

Rakennuspeltilistat

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi rakennuspeltilistat, kuten harjalistat, kattolistat, ikkunalistat ja räystäspellit. Saatavilla myös erikoisvärit (maalauspalvelu asiakkaan toiveiden mukaan).

Piipun pellitykset

Piipun pellitykset suojaavat piippua kosteudelta ja lialta, ja siksi niiden pitää olla kunnossa. Ammattitaitoiset peltisepämme takaavat laadukkaan pellityksen ja varmistavat, että piippu kestää vuosien säärasitukset. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja tarjoamme vaihtoehdot joka tyyliin ja väriin.

Ikkunapellit

Ikkunapellit ovat olennainen osa jokaisen talon julkisivua. Ne suojaavat ikkunan karmit ja rakenteet tehokkaasti sateelta ja lumelta. Tarjoamme laadukkaat ja kestävät ikkunapellit mittatilaustyönä, jotta ne sopivat juuri sinun talosi tyyliin ja ulkonäköön. Ikkunapellimme on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, ja asennamme ne ammattitaidolla ja huolellisesti varmistaen, että ne kestävät vuosikymmeniä.

Kanttauspalvelu

Kanttauspalvelumme tarjoaa laadukkaat ratkaisut kattojen ja julkisivujen erilaisiin peltitöihin. Käytössämme on nykyaikaiset laitteet, joilla voimme valmistaa esimerkiksi listat ja kourut mittatilauksena kooltaan tai muodoltaan vaativiin kohteisiin sekä vaurioituneiden tai kuluneiden osien korjaamiseksi. Täydellisesti istuva tuote asennetaan ammattitaidolla, jolloin lopputulos näyttää hyvältä ja antaa pitkäaikaisen suojan.

erikoispeltityöt

Meiltä saat laadukkaat, erityistä ammattitaitoa ja tarkkuutta vaativat erikoispeltityöt. Teemme esimerkiksi erikoismuotoiltuja kattolistojen päätyjä ja kehikoita ja tarjoamme erikoisvalmisteiset sadevesijärjestelmät haastaviinkiin kohteisiin, kuten monimuotoisten kattojen yhteyteen.

kattolumityöt

Tarjoamme ammattitaitoiset lumenpudotukset, jäänpoistot ja muut kattolumityöt 20 vuoden kokemuksella. Näin voimme taata, että lumet pudotetaan turvallisesti ja kattoon ei tule vaurioita.

Lue lisää lumenpudotuksista ›

katon huoltotyöt

Säännöllinen katon huolto pidentää katon käyttöikää. Tarjoamme ammattitaidolla katon huoltotyöt, kuten kattopesut ja ruostevaurioiden korjaukset. Tarkastamme ja korjaamme myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Näin pidämme katot kunnossa ja estämme mahdolliset vauriot, ennen kuin ne pääsevät syntymään.

Otsalautojen vaihtotyöt

Vaihdamme vanhat ja kuluneet otsalaudat uusiin ja huolehdimme samalla niiden asianmukaisesta tiivistyksestä, jotta vesi ei pääse vaurioittamaan rakenteita.

Korjausrakentaminen

Tarjoamme korjausrakentamisen palvelut mm. myrskyvaurioiden ja tuhoeläinvaurioiden korjaamiseen ja entisöintiin. Näin rakennus saadaan takaisin alkuperäiseen kuntoonsa.

 

 

2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio