vihdin katto

Kattorakentaminen

 

Olemme konesaumakattoihin erikoistunut kattoammattilainen. Palvelemme pitkällä kokemuksella mm. arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä, kuluttaja-asiakkaita unohtamatta. Teemme kattoremontteja ja uudiskohteiden kattoja liike-, teollisuus- ja julkisiin rakennuksiin sekä koteihin. Teemme myös kuvalliset katselmukset ja raportoinnit.

 

Konesaumakattojen lisäksi teemme myös kuparikatot ja muut profiilipeltikatot sekä vesi- ja muut pellitykset katoille. Tarjoamme ammattitaidolla myös muut peltisepäntyöt:

rakennuspeltilistat | ikkunapellit | erikoispeltityöt | piipun pellitykset | kanttauspalvelu

Pyydä tarjous ›

 

 

Vuotavan katon korjaus

Aina ei tarvitse uusia koko kattoa. Meillä kattoremontti tarkoittaa myös pienempiä vuotokorjauksia. Ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi ja laitetaan katto kuntoon.

KONESAUMAPELTIKATOT / KUPARIKATOT / muut profiilipeltikatot / PELLITYKSEt

VIHTILÄISTÄ
VARMUUTTA
KATTORAKENTAMISEEN

Me tunnemme katot ja kuinka niillä toimitaan. Pitkän kokemuksemme aikana olemme valinneet käyttöömme korkealaatuisimmat materiaalit ja hioneet osaamisemme tasolle, jota vaaditaan kaikkein haastavimpien kohteiden toteuttamisessa. Meille esimerkiksi katon monimuotoisuus ei ole ongelma vaan normaali osa arkeamme.

 

Aikaa kestävää kattoa ei tehdä hetkessä. Tunnemme kattorakentamisen kriittiset vaiheet, ja meillä on myös osaaminen, koneet ja oikea asenne niiden toteuttamiseen laadukkaasti. Näin voimme taata lopputuloksen, joka paitsi on hyvännäköinen myös tarjoaa turvan Suomen haastavissa sääoloissa vuosikymmeniksi eteenpäin. Lisäturvaa asiakkaallemme tuo tieto, että myös työturvallisuudesta ja vakuutuksista on huolehdittu asianmukaisesti.

 

Rahoituksella joustoa maksamiseen

Tarjoamme asiakkaillemme OP:n luotettavan ja turvallisen rahoituksen.

Hae rahoitusta ›

3 syytä valita vihdin katto

1. Luotettavuus

 

Vakavarainen ja vastuunkantava perheyritys jo vuodesta 1998 

2. Laatu

 

Nykyaikaiset peltityökoneet sekä laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoisiin asentajiin takaavat kestävän lopputuloksen. 

3. Peltitöiden moniosaaja

 

Ammattitaitoiset ja kokeneet peltiseppämme hallitsevat vaativatkin erikoispeltityöt. 

Toteuttamiamme kattoremontteja

2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio