ruukin kattomallisto

 

ruukin kattomallisto

Markkinoiden pisin kokonaistakuu, jopa 50 vuotta!

 

Ruukin ensiluokkaiset teräskatot ovat suojanneet koteja jo yli 60 vuotta. Niiden kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla. Laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy varmasti erinomainen vaihtoehto kotiisi. Tyyli voi olla mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä.

Turvallinen

Ruukilla on VTT:n sertifikaatti saumarakenteiden vesitiiviydestä.

Markkinoiden paras ulkonäkö

Piilotetut ruuvit, saumansuljin ja tehdastaivutettu etureuna viimeistelevät tyylikkään ulkonäön.

Kestää Suomen sääoloja

Valmistettu ja testattu Suomessa kotimaisista raaka-aineista. Jopa 50 vuoden takuu.

Tiilikuvioiset kattoprofiilit

<b>Ruukki Pohjalainen</b><br>Ruukki® Pohjalainen on luotettava valinta niin uuteen kuin remontoitavaan kotiin.
<b>Ruukki Tiilikainen</b><br> Suosituin muotokatteemme. Matala profiili tekee katon ulkonäöstä rauhallisen ja antaa kauniin vaikutelman. Matalan muotonsa ansiosta katto on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

Pystysaumakatteiset kattoprofiilit

<b>Ruukki Classic Low Carbon</b><br> Vähähiilinen katto huippuominaisuuksilla. Valmistettu käyttämällä fossiilivapaata energiaa. Katon hiilijalanjälki on jopa 70 % vakiokattoa pienempi.
<b>Ruukki Classic Silence</b><br> Teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Lisäksi se on hiljainen ja vaimentaa ääniä tehokkaasti. Tuotteen saumalla on Eurofins Expert Services Oy:n vesitiiveyssertifikaatti C-11975-17. Markkinoiden ylivoimainen ykkönen!
<b>Ruukki Classic C</b><br>Sileä Ruukki Classic® C on tyylikäs ja upeasti viimeistelty katto viimeistä piirtoa myöten. Sen vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille.
<b>Ruukki Classic D</b><br>Jäykisteurallinen Ruukki Classic® D on teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Vähäeleisen tyylikäs ja ajaton muotoilu sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin. Tämä teräskate soveltuu myös loiville, jopa 1:9 kattokaltevuuksille.
<b>Ruukki Nordic C</b><br>Kustannustehokas lukkosaumakate pelkistetyillä ominaisuuksilla. Vastaa laatutasoltaan markkinoilla olevia lukkosaumakatteita.
<b>Ruukki Nordic D</b><br> Kustannustehokas lukkosaumakate pelkistetyillä ominaisuuksilla. Jäykisteurat keskellä. Vastaa laatutasoltaan markkinoilla olevia lukkosaumakatteita.

Suorauraiset kattoprofiilit

<b>Ruukki S18</b><br> Klassisen suoralinjainen ja korkealaatuinen matala profiili. Matalia poimulevyjä käytetään usein ulkorakenteissa, ja ne sopivat myös seinäsovelluksiin. Jopa 50 vuoden takuulla.
<b>Ruukki T20S</b><br>Muotoilultaan symmetrinen ja suoralinjaisen tyylikäs kate. Katteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa.
<b>Ruukki T45E</b><br>Suoralinjainen ja näyttävä kate omakotitaloihin, katoksiin ja varastorakennuksiin.
<b>Ruukki T45</b><br> Suoralinjainen kate omakotitaloihin, katoksiin ja varastoihin. Iso näyttävä profiilin muoto.
<b>Ruukki T20</b><br>Suoralinjainen ja tyylikäs profiili soveltuu monenlaiseen tarpeeseen. Omakotitalon katolle profiili T20 antaa suoralinjaisen tyylin. Lisäksi tämä profiili on suosittu katosten ja varastorakennusten katteena.

Ruukin katot
peltisepän laadukkaalla asennuksella

Ota yhteyttä ›

Mainostoimisto Semio