Peltisepäntyöt

Peltisepäntyöt

 

Tarjoamme monipuoliset peltisepäntyöt katon ja julkisivun viimeistelyyn tyylikkäästi ja kestävästi. Käytettävissä on kattava materiaalivalikoima erivahvuisia peltejä, ja tuotteet voidaan maalata asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ›

Laadukkaat materiaalit

Nykyaikaiset peltityökoneet

Ammattitaitoinen asennus

Osaavissa Käsissämme Pelti taipuu moneksi.

Rakennuspeltilistat

Valmistamme erilaiset rakennuspeltilistat, kuten harjalistat, kattolistat, ikkunalistat ja räystäspellit. Saatavilla myös erikoisvärit (maalauspalvelu asiakkaan toiveiden mukaan).

KANTTAUSPALVELU

Käytössämme on nykyaikaiset laitteet, joilla voimme valmistaa esimerkiksi listat ja kourut kooltaan tai muodoltaan vaativiin kohteisiin sekä vaurioituneiden tai kuluneiden osien korjaamiseksi.

PIIPUN PELLITYKSET

Laadukas piipun pellitys varmistaa, että savupiippu kestää vuosien säärasitukset. Tarjoamme eri tyyleihin ja väreihin soveltuvat vaihtoehdot.

ERIKOISPELTITYÖT

Meiltä saat myös erityistä ammattitaitoa ja tarkkuutta vaativat erikoispeltityöt, esimerkiksi erikoismuotoillut kattolistojen päädyt ja kehikot. Valmistamme myös erikoisvalmisteiset sadevesijärjestelmät haastaviin kohteisiin, kuten monimuotoisten kattojen yhteyteen.

IKKUNAPELLIT

Ikkunapellit suojaavat ikkunan sateelta ja lumelta ja viimeistelevät julkisivun ilmeen. Valmistamme kestävät ja laadukkaat ikkunapellit mittatilauksena, asiakkaan toivomassa värissä.

Kiinnostuitko peltisepän palveluistamme?

Ota yhteyttä ›

Mainostoimisto Semio