vihdin katto

Suorauraiset

 

PROFIILI T20

SUORALINJAISTA ILMETTÄ KATOLLE

 

Suoralinjainen T20 profiili soveltuu monenlaiseen tarpeeseen. Omakotitalon katolle profiili T20 antaa suoralinjaisen tyylin. Lisäksi tämä profiili on suosittu katosten ja varastorakennusten katteena. Katteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa

PROFIILI S18

Ruukilla on laaja valikoima matalia profiileja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, erittäin kestäviä ja saatavilla eri muotoisina. Matalia poimulevyjä käytetään usein ulkorakenteissa, ja ne sopivat myös seinäsovelluksiin.

Profiili S18 on klassinen, suoralinjainen vaihtoehto erilaisiin katetarpeisiin. Suoraviivaiset ja jäykät S18-levyt ovat ajattoman tyylikkäitä ja helppoja asentaa.

 

PROFIILI T19 

Ruukilla on laaja valikoima matalia profiileja. Tuotteet ovat korkealaatuisia, erittäin kestäviä ja saatavilla eri muotoisina. Matalia profiileja käytetään usein ulkorakenteissa, ja ne sopivat myös seinäsovelluksiin. Luo harmoninen ja tyylikäs julkisivu Ruukin profiililevyillä. 

Profiili T19 on klassinen, suoralinjainen vaihtoehto erilaisiin katetarpeisiin. Suoraviivaiset ja jäykät T19-levyt ovat ajattoman tyylikkäitä ja helppoja asentaa.

 

PROFIILI T20S

Symmetrinen T20 poimulevy Ruukki 50 Plus laatuluokassa kuuluu Ruukin kattotuotteiden ehdottomaan aateliin. Se on muotoilultaan symmetrinen ja suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen. T20 vesikatteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa.

<b>T20</b>
<b>T20</b>
<b>T20</b>
<b>T20</b>
<b>T19</b>
2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio