vihdin katto

Tiilikuvioiset peltikatot

 

 

 

 AALTOKAINEN  

TYYLIKÄS, JÄMÄKKÄ JA KESTÄVÄ KATTO

 

Ruukki Aaltokainen on tyylikäs katto joka on viimeistelty muotoon leikatulla piparkakkumaisella reunalla ja tippanokalla. Aaltokaisen muotoilu luo kodillesi jämäkän ja ryhdikkään ulkonäön.

ELITE 

KAUNIS MUOTOILU, KORKEA PROFIILI

 

Ruukin Elite -teräskate on muotokatteidemme näyttävin vaihtoehto, jonka korkea profiili tuo katoille elävyyttä ja ilmettä. Se kertoo myös arvokkuudesta ja laadusta. Samalla sen muotoilu on tuttu ja turvallinen.

  

 FINNERA 

UPEA ASENNUSVALMIS PALAKATE

 

Innovatiivinen rakenne tekee Ruukki Finnerasta kauniin ja kestävän. Ruukki Finnera -teräskatteen etureunassa on taitos, joka viimeistelee katon ilmeen upeaksi räystästä myöten.

 

TIILIKAINEN 

PERINTEINEN ULKONÄKÖ, HUIPPULAATU

 

Ruukki Tiilikainen on suosituin muotokatteemme. Se istuu istuu tyylikkäästi suomalaiseen luontoon ja pientaloarkkitehtuuriin. Matalampi profiili tekee katon ulkonäöstä rauhallisemman ja antaa kauniin vaikutelman. Matalan muotonsa ansiosta katto on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

 

Tiilikainen
Tiilikainen
Tiilikainen
Finnera
Finnera
Elite
Elite
Elite
Aaltokainen
Aaltokainen
2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio