Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit

Hyödynnä ilmainen vihreä sähkö ja myy ylimääräinen sähköyhtiölle. Investoimalla aurinkopaneeleihin lisäät kiinteistösi arvoa ja voit myös kattaa kattoremontin kustannukset pitkällä aikavälillä.

 

Kun otat aurinkopaneelit peltisepältä, varmistut siitä, että katto pysyy ehjänä ja vesitiiviinä asennuksen jälkeenkin. Jos ja kun teetät kattosi meillä, valitsethan meidät myös aurinkovoimalasi toteuttajaksi. Näin säilytät kattosi asennustakuun.

 

Rahoituksella joustoa maksamiseen

Tarjoamme asiakkaillemme OP:n luotettavan ja turvallisen rahoituksen.

Hae rahoitusta ›

25 vuoden takuu

Käyttämiemme aurinkopaneelien takuu on 12/25 vuotta. Vielä 25 vuoden jälkeenkin paneelit tuottavat sähköä noin 85 % maksimitehostaan.

Laadukkaat paneelit

JL Solar -aurinkovoimalat tuottavat tehokkaasti vähäisemmissäkin säteilyolosuhteissa ja tarjoavat pitkäaikaista varmuutta ja turvallisuutta.

Asennustakuu

Aurinkopaneeleita asennettaessa on huolehdittava, että katto säilyy vesitiiviinä ja kestää paneelien painon myös tuulisissa olosuhteissa. Meiltä saat asennustyölle 5 vuoden takuun.

AURINKOVOIMALAT OVAT SÄHKÖVERKKOON KYTKETTÄVIÄ 16, 20 TAI 26 PANEELIN VALMISPAKETTEJA.

Paketit sisältävät modernin invertterin, tehokkaat aurinkopaneelit sekä kytkentätarvikkeet ja kiinnikkeet eri kattotyypeille.

 

Laadukkaat aurinkopaneelit

Tehokkaat ja tyylikkäät aurinkopaneelit tarjoavat erinomaista tehokkuutta ja pitkän aikavälin luotettavuutta. Ne tuottavat sähköä tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella hyötysuhteella jo pienemmällä auringon säteilyteholla.

 

Luotettavat invertterit

Käytämme uusinta sukupolvea edustavia inverttereitä, joilla saadaan kaikki irti moderneista suuritehoisista aurinkopaneeleista. Pölyltä ja roiskevedeltä suojatut invertterit tarjoavat suojan myös sähköiskua vastaan. Invertterillä on erittäin korkea, jopa 98,4 %:n hyötysuhde. Invertterillä on 10 vuoden tuotetakuu.

 

Kestävät tarvikkeet

Aurinkopaneelien kattokiinnikkeet ja asennuskiskot kuuluvat pakettiin. Kiinnikejalat sopivat kaikille kaltevuuksille tasakatoista jyrkkiin harjakattoihin.

Kiinnostuitko aurinkopaneeleista?
Ota yhteyttä ›

Mainostoimisto Semio