vihdin katto

Konesaumapeltikatot

 

Saumapeltikatto on pitkäikäinen ja täysin tiivis kattomateriaali. Se on rakenteellisesti kaikkein kevein sekä samalla säänkestävin ja paloturvallisin kaikista katteista. Sen tiiviys perustuu saumojen tiivistämiseen saumaamalla. Pitkät saumat saumataan koneellisesti joko käsi- tai sähkökiristimillä, joka varmistaa saumojen tasaisen laadun. Myös kaikkien läpivientien pellitykset saumataan kiinni varsinaisiin kattopelteihin, jolloin koko katon pellityksestä tulee yhtenäinen. Lisäksi kaikkien saumojen sisään tulee tuoreena pysyvä tiivistemassa, joka estää veden kapillaarisen nousun saumaan. Saumakatteen edut tulevat parhaiten esiin monimuotoisissa katoissa, mutta tyylikkään ulkoasunsa ansiosta se sopii monenlaisiin kohteisiin, erinomaisesti muun muassa moderniin, pelkistettyyn arkkitehtuuriin.

 

Kestävä saumakatto syntyy hyvän suunnittelun, laadukkaiden materiaalien sekä ammattinsa osaavien peltiseppien avulla. Saumapeltikaton asennus on aina ammattilaisten työtä, joka vaati asentajiltaan vankkaa ammattitaitoa sekä huolellisuutta. Meidän ammattitaitoiset seppämme valmistavat kauniit ja kestävät katot, jotka kestävät vuosikymmenten ajan.

 

Asennusvalmis konesaumarivi. Rivit konesaumataan valmiiksi peltikatoksi. 

• Hyötyleveys 535 mm

• Profiilin sauman korkeus 27 mm

• Ainevahvuus 0,5 / 0,6 mm

• Minimipituus 1000 mm

• Maksimipituus 10 000 mm

• Materiaali: Teräs

• Pinnoite: Ruukki Pural, Ruukki Pural Matta, sinkitty​

2023 AAA-luottoluokitus

 

Kauttamme saat kattoremontit, sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, peltikatot ja aurinkopaneelit pääkaupunkiseudulla, Kauniaisissa, Espoossa. Muita paikkakuntia mm: Nummela, Nummipusula, Lohja, Veikkola, Huhmari, Tervalampi, Ojakkala, Otalampi, Selki, Vihti, Jokikunta, Karkkila ja Vihtijärvi.

Mainostoimisto Semio