Vihdoin katto, joka kestää, toimii ja turvaa.

Vihdoin katto, joka kestää, toimii ja turvaa.

 

Paras laatu rakentuu peltisepän ammattitaidolla, yli 25 vuoden kokemuksella ja parhailla tuotteilla. 
Tilaa kartoitus › 

KESTÄVÄ

Kattomme eivät väsähdä muutamassa vuodessa vaan kestävät vuosikymmenten lumikuormat ja myrskytuulet.

TOIMIVA

Toimii käytännössä, ei vain myyntiesitteessä. Vesi poistuu suunniteltua reittiä – ei vuotavia saumoja tai ylivuotavia rännejä. 

TURVALLINEN

Kestävä katto turvaa kiinteistön, sen arvon ja kaikkein tärkeimmän: ihmiset. Parhaat kattoturvatuotteet takaavat turvallisen kulun katolle. 

 

Vain peltiseppä tietää, miten se tehdään. 

Yli 25 vuoden kokemuksemme on valttia erityisesti monimuotoisten ja haastavien kattojen toteuttamisessa. On yksityiskohtia, joiden tekemiseen vaadittava taito kehittyy vasta lähemmäs sadan toiston myötä, kuten jalkarännit. Ammattitaitoisilta peltisepiltämme tällaiset monimutkaisuudetkin onnistuvat siististi ja kestävästi.

 

Huomaat eron jo ensitapaamisella. 

Meille kartoitus ei ole myynnin väline vaan huolellinen suunnitelma katon kestävälle toteutukselle. On normaalia, että kartoituksen aikana yläpohjasta löytyy homepilkkuja tai lahoa. Niistä ei tarvitse huolestua, mahdollisen kattoremontin aikana kaikki korjataan.

 
Valitsemme aina järkevimmän ratkaisun, joka vastaa asiakkaan aitoja tarpeita. Esimerkiksi katon vuotaminen ei aina tarkoita, että koko katto pitäisi uusia. 

Tilaa kartoitus 

Kattoremontit

Taloyhtiöihin, liike- ja julkisiin kiinteistöihin sekä koteihin.

Konesaumakatot
Perinteinen, käsityönä tehtävä konesaumakatto on tyylikäs ja peltikatoista pitkäikäisin.
Lukkosaumakatot
Profiilipeltikatot

 

Käsissämme parhaasta tulee vieläkin parempaa. 

Käytämme Ruukin tuotteita, jotka ovat syystäkin Suomen luotetuimpia. Ne on suunniteltu kestämään haastavia sääolojamme sekä valmistettu ja testattu Suomessa. Äärimmäisestä kestävyydestä kertovat alan pisimmät takuut.

 

Parhaat tuotteet ja peltisepän ammattitaito – niistä rakentuu katseen- ja säänkestävä katto, joka lisää myös kiinteistön arvoa.

Tilaa kartoitus ›

 

Mainostoimisto Semio